Ώρες Επικοινωνίας

Καθημερινά 8:30πμ - 5μμ

-50% στα μεταφορικά για αγορές με κάρτα

Η Εταιρεία

Τo CleverProducts.gr είναι ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας. Η τοποθεσία μας, το ενημερωμένο προσωπικό, η μεγάλη γκάμα έξυπνων προϊόντων, οι υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στον καταναλωτή, κάνουν το cleverproducts.gr φιλικό και χρήσιμο για κάθε καταναλωτή. Η Εταιρία μας εξειδικεύεται στα πιο σύγχρονα, καινοτόμα και έξυπνα προϊόντα  με έμφαση στα έξυπνα ηλεκτρονικά, έξυπνα συστήματα ασφαλείας, έξυπνα προϊόντα για το σπίτι και το αυτοκίνητο, έξυπνα προϊόντα υγείας και ομορφιάς αλλά και πολλά άλλα έξυπνα προϊόντα! 

Δίνουμε έξυπνες οικονομικές και πρακτικές λύσεις , προσφέροντας έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή.

Διατηρούμε  την φιλοσοφία μας να σας προσφέρουμε Έξυπνα Ηλεκτρονικά , επεκτεινόμαστε όμως και σε άλλα έξυπνα προϊόντα  – πρωτότυπα προϊόντα  – δημοφιλή προϊόντα – gadgets  – προϊόντα υγείας και ομορφιάς κ.λ.π.

Προσφέρουμε εγγυημένα την καλύτερη σχέση Τιμής – Ποιότητας – Εξυπηρέτησης και εγγύηση 12 μηνών!

Επιδίωξη μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση ώστε να θεμελιώσουμε μακροπρόθεσμες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης μαζί τους.

Τα χιλιάδες έξυπνα προϊόντα μας, θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη! Πείτε μας την ανάγκη σας… έχουμε τη λύση!

LAMDA SUPER ELECTRONICS IKE
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1 (ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ)
10552 ΑΘΗΝΑ
ΑΦΜ. 801043048
ΔΟΥ. Α ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛ. 2103220003
ΑΡ. ΓΕΜΗ. 147689501000

Back to top