Ώρες Επικοινωνίας

Καθημερινά 8:30πμ - 5μμ

Πως Να Κρατήσω Το Σπίτι Μου Καθαρό;

Η καθαριότητα στο σπίτι είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα υγιεινής, ζήτημα αισθητικής και ευεξίας. Ένα καθαρό περιβάλλον στο οποίο ζεις, κοιμάσαι και υπάρχεις μπορεί να αποτρέψει πολλά θέματα υγείας που σχετίζονται με σκόνη και καθαριότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα αίσθημα ευεξίας, ξεκούρασης και βοηθά στην ψυχολογία. 

Τι συσκευές θα χρειαστώ;

Ένα καθαρό σπίτι σημαίνει καλά και αποδοτικά εργαλεία καθαρισμού και τακτικό καθάρισμα. 

Κάποιες βασικές συσκευές που μπορείτε να έχετε στο σπίτι και να βοηθήσουν αποτελεσματικά στην καθαριότητα και τη διατήρησή της είναι οι εξής:

1. Ατμοκαθαριστές

2. Ηλεκτρικές Σκούπες  

3. Σκούπες Ρομπότ

4. Καθαρισμός Σεντονιών & Υφασμάτων Από Ακάρεα & Μικροοργανισμούς

Άλλωστε οι παραπάνω συσκευές καθαρισμού μειώνουν τον χρόνο καθαριότητας με τέλεια αποτελέσματα!

Συμβουλές Για Ένα Καθαρό και Τακτοποιημένο Σπίτι

Μπορεί ένα καθαρό σπίτι σε καθημερινή βάση σε κάποιους να μοιάζει με πολυτέλεια, παρόλα αυτά δεν είναι ακατόρθωτο. Μπορεί να φαντάζει μία δύσκολη και χρονοβόρα δουλειά, όμως με μερικά απλά βήματα και συμβουλές μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία εύκολη και απλή διαδικασία και ρουτίνα. Ας δούμε μαζί κάποιες απλές συμβουλές για ένα καθαρό σπίτι!

Πλένετε τα πιάτα μετά από κάθε γεύμα

Η αναβολή του πλυσίματος των πιάτων εκτός ότι δημιουργεί μεγάλο όγκο στο τέλος,  συχνά και κυρίως το καλοκαίρι δημιουργεί δυσάρεστες οσμές και προσελκύει έντομα. Η συμβουλή είναι να πλύνετε τα πιάτα ή να τοποθετείτε στο πλυντήριο πιάτων, αμέσως μετά το γεύμα. Αυτό όχι μόνο κρατά τον νεροχύτη καθαρό, μειώνει τον χρόνο που χρειάζεστε, αλλά και αποφεύγετε όλες τις δυσάρεστες συνέπειες.

Χρησιμοποιήστε μία σκούπα ρομπότ για να καθαρίσει το πάτωμα

Το πάτωμα είναι ένας από τους πιο βρώμικους χώρους του σπιτιού λόγω της συνεχούς χρήσης. Σκουπίστε και σφουγγαρίστε τακτικά με μία σκούπα ρομπότ να απομακρύνετε τη σκόνη, τα σκουπιδάκια και τα μικρόβια. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε οτιδήποτε υπάρχει σε σκόνη και μικρόβια αλλά και μειώνετε αποτελεσματικά τον χρόνο καθαριότητας, αφού η σκούπα ρομπότ καθαρίζει με λεπτομέρεια τον χώρο σας.

Διατηρήστε τα ρούχα σας τακτοποιημένα

Τα τακτοποιημένα και οργανωμένα ρούχα που δεν βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους εκτός της ντουλάπας και των σημείων που τα αποθηκεύετε είναι ακόμα μία δραστική συμβουλή για ένα τακτοποιημένο και καθαρό σπίτι. Μία διαδικασία που αν σας γίνει συνήθεια, σας γλιτώνει πολύ χρόνο από την καθημερινή τακτοποίηση του σπιτιού.

Έχετε βρώμικα χαλιά; Χρησιμοποιήστε έναν ατμοκαθαριστή

Οι ατμοκαθαριστές  είναι εξαιρετικά αποδοτικοί στην απομάκρυνση βρωμιάς, σκόνης και βακτηρίων χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών. Οι ατμοκαθαριστές είναι ιδανικοί για να καθαρίσετε με αποτελεσματικότητα και χωρίς να δαπανήσετε χρόνο τα χαλιά σας. Άλλωστε τα χαλιά είναι μία εστία σκόνης, βρωμιάς που η καθαριότητά τους πρέπει να γίνεται συχνά κυριώς αν υπάρχουν κατοικίδια ή παιδιά στο σπίτι.

Καθαρίστε αμέσως τους λεκέδες

Σε περίπτωση όπου υπάρχει λεκές σε κάποια επιφάνεια χρειάζεται να τον καθαρίσετε αμέσως, έτσι είναι πιο αποτελεσματική η καθαριότητα και πιο πιθανό να καθαρίσει τελείως ο λεκές. Η παρουσία λεκέδων στις επιφάνειες δημιουργούν αυτόματα μία βρώμικη ατμόσφαιρα και αλλοιώνουν την αισθητική στον χώρο.

Ξεσκονίστε τακτικά

Οι επιφάνειες στο σπίτι μαζεύουν σκόνη, βρωμιές και μικρόβια. Το συχνό ξεσκόνισμα των επιφανειών του σπιτιού μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη διατήρηση της καθαριότητας. Δημιουργώντας μία καθαρή ατμόσφαιρα, με καθαρά έπιπλα που αποπνέει φρεσκάδα.

Απολυμάνετε επιφάνειες που συσσωρεύονται μικρόβια

Ο καθαρισμός επιφανειών που συσσωρεύουν μικρόβια όπως το μπάνιο ή η κουζίνα είναι ένα από τα πολύ βασικά σημεία για ένα καθαρό σπίτι και πάνω από όλα προστατεύει και την υγεία των μελών που ζουν εκεί. Η χρήση των αντίστοιχων προϊόντων καθαρισμού είναι εξίσου ένα σημαντικό σημείο για ένα καθαρό αποτέλεσμα.

Η διατήρηση της καθαριότητας στο σπίτι μπορεί να φαίνεται μια δύσκολη διαδικασία, αλλά με την καθιέρωση καθημερινών συνηθειών, τη σωστή οργάνωση και προγραμματισμό μπορεί να γίνει μία απλή και ευχάριστη διαδικασία.

Καθαρίστε Τον Χώρο Σας Αποτελεσματικά Με Τα Προϊόντα Της Clever Products

Back to top